Onze diensten

Wat wij bieden..

Collectieve Zorgverzekering

Meer dan alleen verzekeren..

Welkom op de diensten pagina voor de collectieve zorgverzekering. Hier vindt u diverse voorbeelden die u kunnen helpen bij het onder de aandacht brengen van de collectieve zorgverzekering voor uw collega’s. Het hebben van een goede collectiviteit voor uw medewerkers is één, maar hoe zorgt u ervoor dat uw personeel ook deelneemt? Op deze pagina staan enkele voorbeelden om snel en gericht actie te ondernemen. De inhoud is gebaseerd op de voordelen voor uw medewerkers.

Op maat Zorgverzekering Collectief

Speciale korting en extra dekkingen

Elke organisatie heeft een op maat afgestemd zorgverzekering collectief. Dit houdt in dat er speciale kortingen en extra dekkingen bij verzekeraars worden bedongen om de vitaliteit van uw werknemers en/of leden zo goed mogelijk te ondersteunen. Iedereen wilt graag vergelijken en kiezen, dit geldt ook vor de mensen binnen uw organisatie.

Gepersonaliseerde online omgeving

Zoek en vergelijk..

U krijgt een eigen online omgeving, in de look & feel van uw organisatie waarin de kortingen, premies en extra dekkingen terug te vinden zijn. Binnen deze omgeving heeft u tevens een online-vergelijker waarmee u eenvoudig de verzekeraars binnen het zorgverzekering collectief met elkaar kunt vergelijken.

Informatie sessies

Bewustzijn is stap 1...

Of het nu gaat om uw leden, werkgevers die bij  u aangesloten zijn of  uw werknemers, als organisatie is het erg belangrijk om te blijven informeren over de mogelijkheden om de gezondheid stabiel te houden en indien nodig te verbeteren. Samen met de aangesloten organisaties(zorgverzekeraar, verzuim, arbodiensten) zijn wij in staat om workshops of informatie sessies te organiseren. Deze kunnen ook als specifiek thema geïmplementeerd worden in uw eigen bijeenkomsten of informatieavonden die u voor uw leden of werknemers organiseert.

Gepersonaliseerd drukwerk

Het werkt nog steeds..

Om het zorgcollectief onder de aandacht te brengen kunt u digitale flyer bestellen en in mailing meezenden. U kunt ook een fysieke flyer uitdelen. Heeft u een fysieke mailing, een informatiebrief of een magazine die deur uitgaat? Bestel de gepersonaliseerde Zorg&Vitaliteit Collectief  informatieflyer en stuur deze mee!

Online marketing

Snel en effectief..

Het bereiken van medewerkers of leden via een digitale mailing is snel en effectief! Wij zorgen ervoor dat de teksten voor verspreiding klaarstaan voor uw nieuwsbrief. Heeft uw organisatie behoefte aan het opmaken en verzenden van een dergelijke nieuwsbrief? Via het Zorg&Vitaliteit Collectief zijn er meerdere mogelijkheden. Wij hebben namelijk een eigen marketing-afdeling die u kan ondersteunen bij het online onder de aandacht brengen van het Zorgverzekering Collectief.

Offline marketing acties

Gericht met een doel..

Samen met verschillende beroeps-, branche- of ledenorganisatie zetten wij ook gerichte marketingacties uit om het Zorgverzekering Collectief tezamen met de diensten van de klant onder de aandacht te brengen van nieuwe potentiële leden. Resultaat? Gezonde groei van ledenaantallen!

Telefonische helpdesk

Bel en vraag..

  • Gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten;
  • Helpdesk met zorgspecialisten voor vragen en advies;
  • Wachtlijstbemiddeling en begeleiding bij nota’s en declaraties.