Over ons

Het Zorg&Vitaliteit Collectief

Net als u zijn wij altijd op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering. Wij hebben contracten afgesloten met meerdere zorgverzekeraars. Onze zorgspecialisten zitten voor u klaar en adviseren u graag. Naast korting op uw premie profiteert u van de volgende voordelen:

Elke organisatie heeft een op maat afgestemd zorgverzekering collectief. Dit houdt in dat er speciale kortingen en extra dekkingen bij verzekeraars worden bedongen om de vitaliteit van uw werknemers en/of leden zo goed mogelijk te ondersteunen. Iedereen wilt graag vergelijken en kiezen, dit geldt ook vor de mensen binnen uw organisatie.

U krijgt een eigen online omgeving, in de look & feel van uw organisatie waarin de kortingen, premies en extra dekkingen terug te vinden zijn. Binnen deze omgeving heeft u tevens een online-vergelijker waarmee u eenvoudig de verzekeraars binnen het zorgverzekering collectief met elkaar kunt vergelijken.

Lukt het uw leden of werknemers niet om online tot een keuze te komen? Dan staan wij uiteraard klaar met persoonlijk en passend advies.

De voordelen op een rij;

  • Gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten;
  • Scherpe premie en uitgebreide dekkingen;
  • Helpdesk met zorgspecialisten voor vragen en advies;
  • Wachtlijstbemiddeling en begeleiding bij nota’s en declaraties.

Vergelijken loont

Ook voor komend jaar is de verwachting dat een groot deel van de Nederlandse zorgverzekeraars hun premie naar boven aanpassen.

Het loont in elk geval de moeite om goed in de gaten te houden wat uw verzekeraar aan premie gaat berekenen. De zorgverzekeraars hebben inmiddels hun premies en voorwaarden bekend gemaakt. Ons advies is dan ook om een goede en objectieve vergelijking te (laten) maken tussen uw huidige zorgverzekering en het aanbod dat het best bij uw wensen past; zowel op gebied van voorwaarden als op de prijs die u komend jaar betaalt.

Korting

Om u te helpen bij het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars, hebben wij voor elke klant een speciale vergelijkingswebsite. Deze geeft u snel en eenvoudig overzicht van de zorgverzekeraars. Bovendien kunt u direct een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten en profiteren van interessante kortingen. Wel zo handig. Wij hebben kortingen voor u bedongen van 3% tot 10% op de basisverzekering en van 7% tot maar liefst 20% op de aanvullende verzekering! Op deze manier kan uw voordeel makkelijk oplopen tot honderden euro’s per gezin per jaar!

Opzeggen zorgverzekering

Wilt u uw zorgverzekering opzeggen? De opzegging van uw zorgverzekering dient op uiterlijk 31 december 2018 bij de verzekeraar binnen te zijn.

Wanneer u uiterlijk 31 december uw zorgverzekering opzegt, heeft u vervolgens nog tot en met 31 januari 2019 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. We kunnen dan samen met u bekijken welke zorgverzekering het best aansluit bij uw situatie.

Krijgt u liever persoonlijk advies of komt u er niet uit? Bel ons dan op ons speciale zorgnummer: 085 – 04 10 0023. Onze zorgspecialisten adviseren u graag en gaan samen met u op zoek naar de zorgverzekering die bij u past! Of mail uw vraag naar info@zorgenvitaliteit.nl

Wij zijn op werkdagen tussen 9:00-17:30 uur bereikbaar voor al uw zorgvragen!

Meer dan alleen verzekeren...

Neem contact met ons op

Verstuur ons een bericht en wij bellen u om te informeren over de mogelijkheden